Zoek direct op beschikbaarheid van kamers!

Wandel- en Fietsroutes

Kastelenroute Valkenburg aan de Geul

Deze route voert je door het prachtige gebied van het Heuvelland. Je start vanuit Valkenburg en gaat dan richting Eijsden-Margraten en Gulpen-Wittem. Laat je niet uit het veld slaan door de kuitenbijters in het landschap. Bedenk dat je na elk klimmetje behalve een prachtig uitzicht, ook weer een ontspannende afdaling hebt. Of ontdek deze route liever met een E-bike. Deze kun je op verschillende plaatsen in de regio huren.

Drie Grenzenroute Vaals

Deze route is grensoverschrijdend en voert je van Nederland, Duitsland, het Drielandenpunt, naar België en weer terug. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. Het labyrint of één van de twee uitzichttorens liggen aan de routes. In het centrum van Vaals of op het Drielandenpunt zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie.

Kastelenroute Parkstad Limburg

De naam Parkstad roept landelijke én stedelijke associaties op. Dat komt doordat aan de steden en dorpen weidse parken en natuurgebieden grenzen. Een gebied van uitersten en contrasten… Regio Parkstad Limburg is winnaar in de categorie ‘Beste Reisbestemming ter Wereld’ van de Tourism of Tomorrow Award 2016.